BLOG

Alle vacatures vervuld met onze vakidioten

Neem onze marketingafdeling op afstand aan!

Is je bedrijf nog te klein voor een complete marketingafdeling, maar heb je wel ambities of zelfs behoefte om te groeien? Denk dan eens aan een marketingafdeling op afstand! Je hebt bij i’m Storm geen gedoe met verschillende personeelsleden die zich maar terug moeten proberen te verdienen.

Met een tekort aan goede mensen is het soms ook lastig om wel een vast iemand te vinden voor jullie marketingafdeling. Of het nu gaat om een marketingmanager, een vormgever, social media specialist, contentcreator of DTP’er: een FTE inhuren is bijna onmogelijk en daarnaast erg kostbaar. Maar wij bieden de oplossing!

Jullie eigen marketingafdeling, op afstand

Met 15 jaar aan ervaring, verschillende specialisten op kantoor en een flexibele schil waar ieder bedrijf voordeel uit kan halen, biedt i’m Storm jullie een marketingafdeling op afstand. Wij zorgen voor de marketingtornado die jullie organisatie nodig heeft en zetten de wind in de zeilen met duidelijke diensten en producten. Onze marketingafdeling huur je al in voor een vast bedrag per maand. Zo hebben jullie duidelijke en verantwoordbare investeringen. Moet je opschalen omdat het tijd is voor een knallende campagne? Geen probleem! Onze vakidioten staan voor jullie klaar.

Flexibel inzetbaar en altijd paraat

Samen bepalen we de passende windrichting en zetten deze in wanneer dat voor jullie nodig is. We schakelen snel en doordat we dit voor meerdere klanten doen hebben jullie inkoopvoordeel als het gaat om advertenties, campagnes en drukwerk. Maar we zorgen ook voor eenheid, herkenbaarheid en die knallende actie wanneer het nodig is. Heb je buiten onze vaste diensten iets extra’s nodig of ben je op zoek naar een creatieve partij die leuke acties voorstelt? Onze vakidioten staan klaar!

Zorgeloos zichtbaar

Als ondernemer moet je van alles om zichtbaar te blijven bij je doelgroep. Website onderhouden, sociale media beheren, persberichten schrijven, foldermateriaal of actiefolders verzorgen, verspreiding regelen, advertentiecampagnes online of offline, drukwerk verzorgen, huisstijlbewaking en meer… Onze specialisten staan klaar om dat voor je over te nemen! Jij hebt overzicht, vaste contactpersonen, en wij onderhouden voor jou het contact met mediabureau’s, drukkerijen en bovenal, we zorgen creatieve invullingen met onze jarenlange ervaring.

Ontdek onze marketingafdeling op afstand en maak een afspraak!

Foto_StormHeerink_Vakidioot_imStorm

GESCHREVEN DOOR:

Storm Heerink

Met regelmaat delen we 15 jaar aan vakkennis door te bloggen over diverse onderwerpen. Denk aan tips voor goede bedrijfsnamen, over jullie nieuwe huisstijl, waar je rekening mee moet houden als je omzet wilt maken met een website of diensten die we aanbieden. 

Overtuigd en benieuwd hoe we jullie kunnen ondersteunen? Klik op onderstaande knop om direct een afspraak in te plannen. Of lees meer over de windrichtingen die we voor jullie organisatie in kunnen zetten.

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand