WAT WE DOEN

Huis-aan-huis verspreiding en direct mailings

Met drukwerk op de mat komt jouw boodschap écht aan. Een persoonlijke touch daarin doet wonderen. Wij verzorgen een passende huis-aan-huis verspreiding, lokaal, landelijk of gericht op bestaande/potentiële klanten.

Een creatieve invulling van een huis-aan-huis campagne zorgt voor zichtbaarheid en zelfs meetbaarheid. Dat kan in iedere vorm: Een mooie flyer met daarin jullie aanbod of dienstverlening uitgelegd, een reclamefolder met de weekacties of maandaanbiedingen of een stickeractie om bestaande en nieuwe klanten naar jullie vestiging(en) te lokken.

Natuurlijk ontwerpen we jullie drukwerk op maat en verzorgen we dit tot in de puntjes. Samen met onze partners die weten hoe ze het beste kunnen verspreiden, verzorgen we het drukwerk, de verspreiding en het creatieve aspect van jullie direct mailing of huis-aan-huis verspreiding. Wanneer ligt jouw eerste drukwerk bij je doelgroep op de deurmat?

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand