ONZE SPECIALISTEN ZIJN

Creatieve vakidioten

Van zolderkamer tot volwaardig bureau. Met ruim 15 jaar ervaring maken onze vakidioten designs, branding en producten om jullie de windkracht te geven om jullie marketing en reclame naar een hoger niveau te brengen.

ONTMOET ONZE

vakidioten

STORM

Hoofd
vakidioot

RYAN

Vormgevende
vakidioot

MANON

Creatieve
contentcreator

Marc

Promotionele
professional

ONZE SPECIALISMEN

Als je vraagt waar we écht goed in zijn?
Dit zijn onze specialisaties:

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar!

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site trekken? We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionele uitstraling.
Plan een intake

Een greep uit ons klantenbestand

WIND IN DE RUG

Met een windkracht die past

Onze diensten zijn toegespitst op de windkracht die bij jullie past. Zo krijg je maatwerk als het gaat om het vergroten van naamsbekendheid en bereik of het verbeteren van jullie zichtbaarheid.

Samen ontwerpen en ontwikkelen we jullie marketing en reclame.

ANNO 2009

Al 15 jaar i'm storm

Sinds de oprichting in 2009 is i’m Storm in diverse vormen gegroeid: in kennis, ervaring en natuurlijk het team. Met klanten verspreid door het land en tot in de Benelux biedt i’m Storm een brede dekking. Als full service reclamebureau bieden wij flexibele diensten en producten. Jullie wensen en eisen staan bij ons centraal. Van winkelgebied tot beddenzaak en van webshop tot multinational: je kunt op onze creativiteit rekenen. Met maatwerk kunnen we je op veel fronten ondersteunen.

DE MISSIE VAN I’M STORM

i’m Storm geeft marketing en reclame vorm. Dat doen we door de juiste windkracht in te zetten. Als full service reclamebureau heeft i’m Storm twee simpele doelen: het leveren van de juiste en aansluitende diensten voor de klanten én het neerzetten van herkenbare en opvallende merken.

Daarbij bouwen we graag aan langdurige relaties en staan we altijd voor je klaar.

Onze doelen realiseren we door een breed netwerk, nauwe partnerschappen, de juiste kennis en door in te spelen op de vernieuwende technieken, diverse advertentiemethoden en door de verschillende doelgroepen van onze klanten helder in beeld te brengen.

Of bel onze vakidioten: 0316 34 37 34