WAT WE DOEN

Simpele website ontwikkelen

Wil je snel je nieuwe website in de lucht hebben? Onze werkwijze is toegespitst op een snelle lancering van simpele websites. Je bent snel online met de nodige informatie en een manier voor klanten om contact met je op te nemen.

Natuurlijk maken wij je site mobielvriendelijk en geschikt voor smartphone, tablet en computer. Wil je hem later uitbreiden? Geen probleem. Ook hierin kunnen we de basis voor zoekmachine vriendelijkheid verwerken en zorgen we voor de juiste boodschap in de vorm van pakkende en leesbare teksten.

De website ontwikkelen we in jullie huisstijl met aangeleverde foto’s en inhoud. Zo krijg je eenheid online in een fris jasje met een uitstraling die past!

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand