WAT WE DOEN

Een (nieuwe) bedrijfsnaam

Een sterke bedrijfsnaam maakt het verschil. Blink uit, versla concurrenten en zorg voor zichtbaarheid met een doordachte bedrijfs- of productnaam. Ons team gaat aan de slag met het bedenken van passende en beschikbare bedrijfsnamen. Eventuele merkregistratie is naast een merkencheck ook mogelijk.

Gecheckt en beschikbaar als bedrijfs- of productnaam

In en wereld waar alle leuke namen al bezet lijken te zijn is een goede bedrijfsnaam of productnaam noodzakelijk. Je wil geen verwarring met andere merken en al helemaal geen gedoe rondom jullie organisatienaam. Wij gaan voor jullie aan de slag en controleren alle opties op registraties in Europa en vergelijkbare bedrijven in de branche.

Een goede naam maakt een blijvende indruk

Jullie nieuwe bedrijfsnaam moet een goede indruk achterlaten en is niet simpelweg een naam. Een goede naam heeft een verhaal en een gedachte of zelfs een bijzondere achtergrond. De achterliggende gedachte van jullie dienstverlening, producten, origine, app of familie verstopt in branding. Dat maakt een naam een verhaal, dát blijft hangen.

In 5 stappen naar een bedrijfsnaam

Een nieuwe naam start met een intakegesprek. Wat doet jullie organisatie, wat is de missie, wat is jullie geschiedenis en waar houden jullie je mee bezig? Brainstormsessies met het team hier op kantoor bieden de eerste resultaten. Daarna krijgen jullie een naamvoorstel met de beste opties voor jullie nieuwe bedrijfsnaam. De keuze, die is aan jullie!

Zo nodig zorgen we voor merkenregistratie en de vervolgstappen in de vorm van een logo, huisstijl, website etc. 

Lees ook:

Bedrijfsnaam of merknaam laten bedenken door reclamebureau
333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand