WAT WE DOEN

Een herkenbare huisstijl met logo

Herkenbaarheid is voor ieder bedrijf van belang. Jullie (nieuwe) identiteit krijgt vorm met een eigentijdse en passende huisstijl met logo. Zo kunnen jullie weer jaren vooruit.

Een huisstijl is meer dan enkel wat lijntjes en kleur: het is de uitstraling van jullie bedrijf of organisatie naar de buitenwereld. Dat moet origineel en doordacht zijn. Onze vakidioten gaan graag aan de slag en starten met brainstormen, concepting en design van jullie nieuwe huisstijl. Een passend beeldmerk is de start, waarna we aan de slag gaan met jullie diverse andere uitingen zoals visitekaartjes, digitaal briefpapier, offertemappen, folders en zo nodig enveloppen en andere uitingen.

Huisstijldocument in de vorm van een huisstijl handboek of huisstijlblad

Afhankelijk van jullie wensen en organisatie maken we een huisstijlhandboek, zodat iedereen in de toekomst weet wat de do’s en dont’s zijn van jullie huisstijl, logo, kleuren en lettertypen. Zo blijft alles in stijl en kunnen wij zelfs zorgen voor huisstijlbewaking in de vervolgtrajecten.

Één uitstraling met één boodschap en de herkenbaarheid die jullie organisatie verdient.
Ben je benieuwd geworden? Lees meer over onze werkwijze of maak een afspraak.

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

WAT ZIJN JULLIE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem horen we graag alles over jullie wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van jullie doelen en gewenste resultaten. Jullie gaan de deur uit met meer inzicht en verschillende voorbeelden van wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Wat de investeringen hiervoor zijn lezen jullie natuurlijk in de vrijblijvende offerte die volgt op het intakegesprek.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar!

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Lees meer

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site trekken? We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Lees meer

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionele uitstraling.
Lees meer

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand