WAT WE DOEN

Knallende campagnes

Val op met creatieve en opvallende campagnes! We bedenken, ontwerpen, verwerken en verzorgen alles rondom jullie campagne. Zowel het grafische ontwerp, drukwerk en de contacten met mediabureaus, verspreiders, radio etc. We regelen goede deals en werken het concept tot in de puntjes uit.

Creatieve oplossingen zetten we online en offline in. We richten ze op de doelgroep, doelstellingen en visie van jullie organisatie. Of het nu gaat om een landelijke campagne met billboards langs de weg of meer lokaal gericht met abri’s in de bushokjes en een huis-aan-huis verspreiding. Alles in één lijn, passend bij de campagne stijl of huisstijl met als doel: Mensen raken.

In onze merkplek in Arnhem bespreken we graag jullie wensen. Onze vakidioten staan klaar. Wanneer gaan we knallen met jullie marketingcampagne?

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand