WAT WE DOEN

Marketingafdeling op afstand

Zet de vakidioten van i’m Storm in als jullie marketingafdeling op afstand. We nemen jullie alles uit handen zodat jullie kunnen doen waar jullie goed in zijn. Ondertussen regelen wij alle marketing en reclame.

Als full service reclamebureau met diverse disciplines op ons kantoor, hoef je dus geen heel team in te huren om te dienen als jouw marketingafdeling. Want wat kost een vaste kracht wel niet? Heb je wel werk genoeg om iemand een vast aantal uur per week in te schakelen en kan diegene dan wel alles waar je behoefte aan hebt? Die zorgen verdwijnen als jullie onze vakidioten inschakelen. Creatieve concepten, huisstijlbewaking en pakkende content bedenken zijn voor ons geen probleem. Zo blijf jij in beeld terwijl je lekker doorwerkt.

Onze contentcreator, grafisch vormgever, media vormgever en expert op het gebied van relatiegeschenken staan voor jullie klaar. Alles is zo geregeld: van simpele folders tot creatieve campagnes.

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand