WAT WE DOEN

Marketingafdeling op afstand

Je hebt het behoorlijk druk met je bedrijf. Toch is de groei er langzaam uit aan het raken. Eigenlijk moet je dus meer doen aan marketing en reclame, maar om nu iemand speciaal daarvoor aan te nemen is lastig. Heb je wel werk genoeg om iemand een vast aantal uur per week in te schakelen en kan diegene dan wel alles waar je behoefte aan hebt? En wat kost een vaste kracht wel niet?

Zet gewoon de vakidioten van i’m Storm in als jullie marketingafdeling op afstand! Wij nemen jullie alles uit handen zodat jullie kunnen doen waar jullie goed in zijn. Ondertussen regelen wij alle marketing en reclame en zorgen voor meer naamsbekendheid en meer leads.

Als full service reclamebureau met diverse disciplines op ons kantoor, werken wij dus graag als jouw parttime marketingafdeling.

Wat kun je aan ons overlaten:

  • Creatieve concepten om jullie klanten te verrassen
  • Huisstijlbewaking
  • Pakkende content voor jullie social mediakanalen
  • Campagnes om je bedrijf eruit te laten springen
  • Websitebeheer
  • Relatiegeschenken en bedrijfskleding
  • Folders, visitekaartjes en ander drukwerk

Zo blijf jij altijd in beeld bij je doelgroep terwijl je ondertussen lekker doorwerkt!

Onze contentcreator, grafisch vormgever, media vormgever en expert op het gebied van relatiegeschenken staan voor jullie klaar. Natuurlijk zorgen we er voor dat we eerst alle ins en outs van jullie bedrijf leren kennen. Met onze jarenlange ervaring kennen we de klantvragen, weten we hoe we jullie doelgroepen het beste bereiken en hoe we jullie kunnen ontzorgen. Alles is zo geregeld: van simpele folders tot creatieve campagnes.

Wat kost dat dan, die marketing op afstand?

Wat onze diensten kosten, hangt helemaal af van jullie wensen. Je kunt ons op verschillende manieren inzetten: je kunt kiezen voor een vast aantal uur per week of op afroep per vraag. Ons doel is jouw bedrijf of organisatie in de spotlight zetten en jouw bedrijf vooruit helpen!

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

WAT ZIJN JULLIE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem horen we graag alles over jullie wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van jullie doelen en gewenste resultaten. Jullie gaan de deur uit met meer inzicht en verschillende voorbeelden van wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Wat de investeringen hiervoor zijn lezen jullie natuurlijk in de vrijblijvende offerte die volgt op het intakegesprek.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar!

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Lees meer

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site trekken? We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Lees meer

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionele uitstraling.
Lees meer

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand