WAT WE DOEN

Digitale nieuwsbrieven

Met de juiste frequentie, de perfecte boodschap en interessante aanbiedingen kan een “ouderwetse” digitale nieuwsbrief nog zeker werken. Je kunt zo snel je klanten informeren, bestaande klanten her-activeren en aanzetten tot actie of gewoon de wekelijkse deals delen.

Beloon vaste klanten of houd ze geïnformeerd met een digitale nieuwsbrief. We verzorgen natuurlijk alles: we maken een goed ingericht systeem, stellen een op maat gemaakte nieuwsbrief samen, bedenken de juiste boodschap en verzorgen afbeeldingen. Ook verzenden we de nieuwsbrief op een perfect moment.

Schakel ons in voor dé boodschap in de inbox die ertoe doet! We zorgen graag voor een frequente mail in de inbox van jullie klanten of relaties. Natuurlijk met een overzichtelijke planning.

Wil je een doelgerichte, verkoopgerichte of informatieve mail? Het kan allemaal.
Onze klanten combineren de nieuwsbrieven vaak met social media management voor extra resultaat.

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand