WAT WE DOEN

Gebruiksvriendelijke webshop

Een webshop is meer dan een online winkel. Met een gebruiksvriendelijk en doelgerichte webshop overtuig je jouw bezoekers om te kopen. Snelheid, vindbaarheid, gebruikersgemak en herkenbaarheid maken een webshop die gezien mag worden. Dat zorgt voor een groei in je omzet.

Natuurlijk werken we in combinatie met zoekmachine optimalisatie (SEO) en online advertenties via bijvoorbeeld Google (SEA) en Facebook. We maken je website met webshop op maat, verzorgen de veiligheid en updates en onderhouden je website.

Moet je webshop gekoppeld worden met jullie systemen? Geen probleem! Vrijwel alles is mogelijk. Of je nu klein begint of al wat langer bezig bent. Onze webshops zijn maatwerk, zoekmachine vriendelijk en toekomstgericht.

Geef die verkoop een oppepper en schakel ons in!

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand