WAT WE DOEN

Bouwen aan een merk

Een merk is meer dan alleen een logo, website of foldermateriaal. Samen bouwen we aan de toekomstbestendigheid van jullie merk en zetten we in op groei, herkenbaarheid, schaalbaarheid en de juiste marketingmix.

De kracht van goede reclame is herhaling

Een merk heeft constant aandacht nodig. Doordat wij diverse kanalen en middelen inzetten, leert jouw potentiële doelgroep je merk steeds beter kennen. Lokaal, landelijk of internationaal. Afhankelijk van de wensen en doelen van jullie organisatie zetten we alles in om tot een passende aanwezigheid te komen. Bouwen aan een merk is een mix van vrijwel alle windrichtingen, maar de westenwind laat zich hierin het beste omschrijven. We blazen de doelgroep omver!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag in gesprek. Jullie kunnen het zo gek niet bedenken of we kunnen er een creatieve draai aan geven. Wil je aandacht in de landelijke media, lokale aandacht of gestaag groeien met jullie bekendheid? Wij geven jullie marketing en reclame vorm.

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand