WAT WE DOEN

Doelgerichte website

Iedere website zou doelgericht moeten zijn. Want je wil meer dan alleen online aanwezig kunnen zijn met jullie merk. Je wil met jouw website bezoekers trekken en informeren, activeren of zorgen voor een nieuwe aanvraag. Met een goed doordachte en vindbare website is dat de eerste stap naar meer mogelijkheden tot conversies.

Met een doelgerichte website kijken we naar de doelgroep en de verwachtingen van je bezoekers. We maken je website geschikt voor verkopen, informeren of activeren met een gebruiksvriendelijke en herkenbare indeling. Natuurlijk is deze ook geschikt voor smartphone, tablet en computer en toekomstgericht.

Daarbij zorgen we ook voor veiligheid, updates en onderhoud als dat nodig is. En natuurlijk heeft je site de uitstraling die perfect past bij jullie bedrijf of organisatie!

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand