BLOG

Unbox jullie nieuwe huisstijlbox

Unboxen, je kunt er op internet bijna niet omheen. Het uitpakken van die nieuwe tv of dat geweldige kledingstuk, de influencers hebben het er maar druk mee. Ook onze klanten kunnen voortaan als een echte influencer gaan unboxen. Want jullie nieuwe huisstijl krijg je bij ons voortaan gepresenteerd in deze huisstijlbox. Hij wordt op maat gemaakt en is helemaal passend bij jullie organisatie.

Wat er allemaal in de huisstijlbox zit? Je vindt er jullie nieuwe huisstijl, jullie nieuwe logo en misschien wel nieuwe visitekaartjes, een huisstijlhandboek, dat briefpapier of die gave folder! Natuurlijk krijg je ook alle digitale bestanden die je nodig hebt. Tot slot vind je een leuke verrassing in de huisstijlbox. Wat die verrassing is? Laat i’m Storm jullie huisstijl ontwikkelen en je ziet het snel…

Pak de huisstijlbox uit!

Kan jouw huisstijl wel een opfrisbeurt gebruiken? Ben je het huidige logo zat of werkt het gewoon niet meer voor jullie? Maak dan nu een afspraak. We helpen jullie graag met het ontwerpen van een passned logo en de nodige strakke uitingen voor het bedrijf. Wat stoppen we voor jullie in de box?

Neem contact op met onze hoofd vakidioot en plan snel een intake gesprek. We helpen je graag met je huisstijl en alle marketing daaromheen! Unbox jij de huisstijlbox van i’m Storm snel?

Foto_StormHeerink_Vakidioot_imStorm

GESCHREVEN DOOR:

Storm Heerink

Met regelmaat delen we 15 jaar aan vakkennis door te bloggen over diverse onderwerpen. Denk aan tips voor goede bedrijfsnamen, over jullie nieuwe huisstijl, waar je rekening mee moet houden als je omzet wilt maken met een website of diensten die we aanbieden. 

Overtuigd en benieuwd hoe we jullie kunnen ondersteunen? Klik op onderstaande knop om direct een afspraak in te plannen. Of lees meer over de windrichtingen die we voor jullie organisatie in kunnen zetten.

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand