Creatieve originele visitekaartjes yidong

CHECK DEZE CASE:

Een visitekaartje met een verhaal

Als ondernemer is het belangrijk om een goede indruk te maken en te blijven hangen bij de mensen die je spreekt. Met het nieuwe visitekaartje voor Esther Jacobs van Yidong is dat nu nóg makkelijker! Originele visitekaartjes in een originele vorm en toch perfect aansluitend op haar huisstijl.

Originele visitekaartjes die bijblijven

Het kaartje ondersteunt haar verhaal als ze pitcht bij Boomerang Business Collective in Arnhem-Zuid maar is ook een opvallend onderdeel bij andere ontmoetingen. Visitekaartjes moeten je bijblijven en als ijsbreker kunnen dienen. Zo val je op en blijf je met jouw organisatie of bedrijf on top of mind.

De huisstijlbox was weer goed gevuld met kaartjes! Ook op zoek naar een blijvende eerste indruk? Onze vakidioten denken graag met je mee!

EEN BETERE IMPRESSIE

MEER VOORBEELDEN VAN DEZE CASE

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

Een greep uit ons klantenbestand

EEN AANTAL CASES UITGELICHT

i'm Storm geeft marketing en reclame vorm