CHECK DEZE CASE:

Een nieuwe eigenaar, een eigen sausje

Bij de overname van een winkel wil je als eigenaar natuurlijk jouw eigen draai geven aan de bestaande stijl. Daarom hebben we voor Ferdinand Faber die sinds begin 2024 eigenaar is van Theo Optiek in Zevenaar de huisstijl aangepast en diverse uitingen onder handen genomen. Natuurlijk hebben we ook gezorgd voor wat promotie rondom de overname. Zo weet iedereen dat Theo Optiek nu door Ferdinand gerund wordt.

Met een update van het logo en de toevoeging “by Ferdinand” heeft de winkel een duidelijke nieuwe uitstraling binnen de bekende huisstijl, daarnaast zijn uitingen als posters en spandoeken aangepast naar deze nieuwe stijl. De etalage is niet meer te missen! Ook zijn natuurlijk huisstijl-elementen zoals afsprakenkaartjes en briefpapier in het nieuw gestoken. Natuurlijk zijn de afsprakenkaartjes in een originele vorm opgemaakt die helemaal past bij de uitstraling van het nieuwe Theo Optiek.

EEN BETERE IMPRESSIE

MEER VOORBEELDEN VAN DEZE CASE

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

Een greep uit ons klantenbestand

EEN AANTAL CASES UITGELICHT

i'm Storm geeft marketing en reclame vorm