Give-away visitekaartjes met een creatief concept

CHECK DEZE CASE:

Boek vooruitgang met je huisstijl

Klop je bij ons aan met een vraag voor een creatief concept voor jouw visitekaartje? Dan worden wij als vakidioten enthousiast! Voor auteur en copywriter Suzanne Peters mochten we deze gave en originele give-away visitekaartjes verzorgen.

‘Wat ontzettend gaaf om een doos te krijgen vol mini-boekjes om uit te delen aan mijn klanten en contacten. Het past helemaal bij mij en mijn bedrijf!’
Suzanne Peters

Een goed concept boekt creatief vooruitgang

Het begint met een idee waarbij we graag nét wat verder gaan dan anderen. Je kaartje moet een blijvende indruk uitstralen. Dat is wat je als ondernemer wil achterlaten na een afspraak of ontmoeting. Met dit mini-boekwerk heb je meteen een ijsbreker en gespreksstof. Nu is het aan Suzanne om haar kwaliteiten te laten zien en het mini-boek-visitekaartje in te zetten tijdens gesprekken of haar pitch bij Boomerang Business Collective in Arnhem-Zuid.

De vakidioten van i’m Storm maak je blij als ze creatief aan de slag kunnen met huisstijlen, visitekaartjes, drukwerk en alles wat daarop volgt. Zo maakt jouw onderneming een blijvende indruk en val je op in de massa. Zo heb je de eerste marketingstap al gewonnen.

EEN BETERE IMPRESSIE

MEER VOORBEELDEN VAN DEZE CASE

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

Een greep uit ons klantenbestand

EEN AANTAL CASES UITGELICHT

i'm Storm geeft marketing en reclame vorm