Logo Ontwerp Walter Verwaal portretfotografie

CHECK DEZE CASE:

Een frisse wind voor Walter Verwaal

Walter Verwaal was op zoek naar een frisse wind voor zijn studiofotografie, met een duidelijke vraag en een specifieke specialisatie was de boodschap voor onze ontwerpers duidelijk, toch was het logo een uitdaging.

Stijlvol, elegant, herkenbaar, opvallend en duidelijk, dat is de basis van het ontwerp van dit logo. Het logo heeft diverse toepassingen en moet hierbij krachtig en herkenbaar blijven. Het is ons gelukt! Een huisstijlbox klaar voor het nieuwe logo met huisstijl-elementen voor Walter Verwaal fotografie in Duiven.

Zo geeft i’m Storm marketing en reclame vorm.

EEN BETERE IMPRESSIE

MEER VOORBEELDEN VAN DEZE CASE

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

Een greep uit ons klantenbestand

EEN AANTAL CASES UITGELICHT

i'm Storm geeft marketing en reclame vorm