Branding voor Vindue Kozijnen

CHECK DEZE CASE:

Windkracht 6 voor Vindue Kozijnen Gelderland

In 2023 kregen we de opdracht voor een nieuwe partij in de kozijnen om aan de slag te gaan met hun branding en te zorgen voor een frisse wind. Het begon allemaal met een bedrijfsnaam; deze was er nog niet. Onze vakidioten worden blij als we klanten kunnen bijstaan van A tot Z in reclame en marketing.

De naam Vindue werd geboren, volledig Vindue Kozijnen Gelderland. Vindue is Deens voor “raam” en sluit zo perfect aan bij de business van onze klant. Wat erop volgde was natuurlijk een logo met huisstijl. De frisse uitstraling van de ‘V’ van Vindue in combinatie met de checkmark voor de goede service. De vervolgstap? Een complete website met inzicht in de nodige foto’s en video’s en natuurlijk de juiste boodschap met het verhaal van Vindue. Een compleet traject voor bedrijfsnaam, logo, huisstijl, website en diverse andere uitingen staat nu live.

Marketingtraject voor Vindue Kozijnen

Nu alles klaar is en de klantenwerving kan beginnen, mogen we met de vervolgstappen aan de slag en zorgen voor een marketingtornado. Creatieve oplossingen met als doel zichtbaarheid en naamsbekendheid vergroten in de omgeving van Arnhem en de provincie Gelderland.

Zo geeft i’m Storm marketing en reclame vorm.

EEN BETERE IMPRESSIE

MEER VOORBEELDEN VAN DEZE CASE

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

Een greep uit ons klantenbestand

EEN AANTAL CASES UITGELICHT

i'm Storm geeft marketing en reclame vorm