Al sinds 2009 staat i'm Storm klaar voor haar klanten met een veelvoud van verschillende full service diensten. Of het nu gaat om een nieuwe website ontwikkeling, digitale nieuwsbrieven of advertenties voor in de krant of juist roll-up banners, vlaggen en autobestickering. Wij ontwerpen en realiseren het allemaal! Naar uw wens en binnen uw huisstijl! Heeft u vragen over onze dienstverlening? Bel gerust of neem contact op.

 

Bekijk hieronder een greep uit onze diensten.

We denken graag mee om voor u zo de juiste weg van internet, media en reclame te bepalen. Staat uw gewenste dienst er niet direct tussen? We kunnen u natuurlijk helpen met alles omtrent reclame en marketing. Zat u te denken aan folders met een huis-aan-huis verspreiding of juist enkel visitekaartjes? Neem contact op of maak een afspraak!

huisstijl ontwerp

Huisstijlontwikkeling

Een eigen én herkenbare stijl. Dat is waar het om gaat. Val op met een mooie en toepasselijke huisstijl. Modern, herkenbaar en met een uitstraling die bij u past. Wij ontwikkelen uw logo, visitekaartjes, briefpapier en dergelijke.

Informatie Gesprek plannen

advertentie opmaken voor krant

Advertenties

Een advertentie zegt meer dan 1000 woorden. Val op met een advertentie in de krant of bij een huis-aan-huisverspreiding. Daar helpen wij u bij! Uw boodschap moet opvallen en uw klant aanzetten tot actie.

Informatie Gesprek plannen

roll up banner ontwerp

(Roll-up) Banners

Diverse reclame-uitingen zijn belangrijk voor een organisatie die wil opvallen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor (roll-up) banners. Uw bedrijf of aanbieding extra opvallend. Dit op een plek bij het bedrijf die gezien wordt.

Informatie Gesprek plannen

website ontwikkeling

Webontwikkeling

Niet meer weg te denken: de kracht van het wereldwijde web voor uw bedrijf. Ontdek wat een herkenbare, gebruiksvriendelijke en vindbare website voor u kan betekenen. Word zichtbaar en val op bij uw klanten.

Informatie Gesprek plannen

nieuwsbrieven versturen

Online Marketing

Online marketing komt weer helemaal terug. U kunt zich als bedrijf op de juiste wijze snel en herkenbaar presenteren. Door het gebruik van sociale media en nieuwsbrieven. Ontdek de voordelen voor uw bedrijf.

Informatie Gesprek plannen

full service reclame-bureau

Campagnes opzetten

Crossmedia. Dat is de kracht van een sterke en opvallende organisatie. Gebruik verschillende media die op elkaar inspelen en aansluiten op uw doel. Dit allemaal om goed op te vallen bij uw (potentiële) klant.

Informatie Gesprek plannen

drukwerk via i'm storm

Drukwerk

Print is nog steeds niet weg te denken. Voor u als bedrijf zijn tastbare onderdelen van groot belang om uw klant te activeren. Zo identificeert u het bedrijf met de juiste uitstraling en informatie. Geef uw klant de juiste informatie. Letterlijk.

Informatie Gesprek plannen

app ontwikkeling

Appontwikkeling

Een app moet niet alleen goed werken, maar ook gebruiksvriendelijk en mooi zijn. Daar helpen wij bij. Wij verzorgen uw ideale app. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar. Zowel voor Android als Apple- en Windows-devices.

Informatie Gesprek plannen

full service reclame-bureau

Fullservice-reclame

Alles uit handen. Dat is onze kracht. We denken graag out of the box en stellen ons graag op als uw vaste partner voor internet, media & reclame. Van websiteonderhoud tot wekelijkse reclamefolders. Wij regelen het!

Informatie Gesprek plannen