CHECK DEZE CASE:

“Wind in de zeilen” met een eigen stijl

Voor Reganto Financieel Beheer hebben we de huisstijl en website ontwikkeld. Een herkenbare en eigen stijl voor dit nieuwe bedrijf.

Voor Reganto Financieel beheer hebben we een passend logo ontwikkeld en de huisstijl ontworpen. Ook zijn we ingeschakeld om de website te ontwerpen en te ontwikkelen en de daarvoor bestemde teksten te schrijven. De huisstijl is natuurlijk compleet met visitekaartjes, briefpapier, en diverse enveloppen. Zo kan het bedrijf met de “wind in de zeilen” starten met haar activiteiten.

De nieuwe website voor www.reganto.nl is online en heeft een passende informatieve maar warme uitstraling. Herkenbaar en gebruiksvriendelijk passend bij de ontwikkelde huisstijl.

EEN BETERE IMPRESSIE

MEER VOORBEELDEN VAN DEZE CASE

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

Een greep uit ons klantenbestand

EEN AANTAL CASES UITGELICHT

i'm Storm geeft marketing en reclame vorm