CHECK DEZE CASE:

Huisstijl & Website SportAkkoordZevenaar.nl

Voor Sport Akkoord Zevenaar hebben we een gave huisstijl mogen ontwerpen en een doelgerichte website gebouwd. Een herkenbare en gebruiksvriendelijke website waar de nodige informatie over het sport akkoord te vinden is en waarop verenigingen gemakkelijk een aanvraagprocedure kunnen starten.

De stuurgroepleden van Sport Akkoord Zevenaar zochten een partij die zowel kon helpen in de huisstijl ontwikkeling als in de ontwikkeling van een website waarbij het aanvragen van budgetten voor verenigingen centraal stond. We zijn begonnen met het ontwikkelen van een passende huisstijl en een logo met daarbij het verzorgen van het webdesign en de web-ontwikkeling. Ook hebben we actief meegedacht over pakkende teksten en inhoud voor de website.

De stuurgroep is in dit traject meegenomen tijdens een tussenpresentatie van de uitingen. We hebben daarin het logo gepresenteerd en de website getoond. Daarnaast bieden we natuurlijk de webruimte en ondersteuning bij het onderhoud.

EEN BETERE IMPRESSIE

MEER VOORBEELDEN VAN DEZE CASE

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

Een greep uit ons klantenbestand

EEN AANTAL CASES UITGELICHT

i'm Storm geeft marketing en reclame vorm