CHECK DEZE CASE:

Vernieuwde website voor Autobedrijf van Rennes

Het werd tijd voor een nieuwe website. Dus onze trouwe klant Autobedrijf van Rennes kwam bij ons terug om te zorgen voor een herkenbare en gebruiksvriendelijke website met functies zoals het maken van een werkplaatsafspraak, het plannen van een verkoopgesprek en het informeren over diensten, nieuwe modellen Suzuki’s en ruimte voor occasions.

De nieuwe website is in december 2023 gelanceerd en sluit helemaal aan op de eigen stijl in combinatie met het dealerschap van Suzuki. Daarbij maken we ook een knipoog naar Carprof en Leaseprof.

Een gebruiksvriendelijke website, op maat ontwikkeld met nieuwe inhoud waarbij foto’s op locatie zijn verwerkt in een mooi geheel.

EEN BETERE IMPRESSIE

MEER VOORBEELDEN VAN DEZE CASE

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

Een greep uit ons klantenbestand

EEN AANTAL CASES UITGELICHT

i'm Storm geeft marketing en reclame vorm