CHECK DEZE CASE:

Online aanwezigheid met windkracht 6

Het aanbod van trainingen online zichtbaar maken met een duidelijk en makkelijk uit te breiden platform. Dat is de nieuwe website van compuniversity.nl geworden! Voor CompUniversity hebben we een site ontwikkeld waarbij gebruiksvriendelijkheid, herkenbaarheid en zoekmachine optimalisatie belangrijke pijlers waren. De website moest mee met de tijd en een duidelijke weergave bieden van het aanbod aan trainingen. Zowel incompany (op locatie) als e-learning (online).

In het proces hebben we vooraf de indeling bepaald in de skelet en structuurfase, waarbij we samen met onze tekstschrijfster met de nodige inhoud aan de gang zijn gegaan. Zodra de basis duidelijk was, konden we beginnen met een passend ontwerp en dit doorvoeren over de gehele website. Zowel op desktop, smartphone als tablet. Zo zijn alle trainingen makkelijk te vinden, geven ze informatie over moeilijkheid en duur en kun je makkelijk doorklikken om een offerte aan te vragen of de training via een extern platform te starten.

CompUniversity kan weer jaren vooruit

Met deze website kan CompUniversity weer jaren vooruit. We verzorgen natuurlijk ook het onderhoud en zijn ondertussen bezig met het versnellen van het systeem. Zo helpen we de klant om meer nieuwe leads binnen te halen en trainingen te verkopen via een online kanaal.

EEN BETERE IMPRESSIE

MEER VOORBEELDEN VAN DEZE CASE

WAT ZIJN DE WENSEN?

PLan een intake gesprek

Tijdens een vrijblijvende intake bij ons op kantoor in Arnhem bespreken we de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Zo krijgen wij een goed beeld van de doelen, gewenste resultaten en kunnen we inzicht geven in de mogelijkheden en best practises.

Plan vrijblijvend een intakegesprek bij ons in de merkplek.
De koffie staat klaar!

333897551_738150921053127_4647928442747414908_n

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

Een greep uit ons klantenbestand

EEN AANTAL CASES UITGELICHT

i'm Storm geeft marketing en reclame vorm