BLOG

Investeren, het hoort er gewoon bij

Als je met je bedrijf wilt groeien, moet je daar moeite voor doen. Die moeite kan hem zitten in allerlei netwerkbijeenkomsten die je bezoekt, maar soms ook in het doen van investeringen. Als ondernemer wil je maximaal rendement uit die investeringen halen en je let dus goed op waar je je geld aan uitgeeft. Die nieuwe machine, extra personeel of toch inzetten op marketing? Investeren is lastige keuze en je kunt je budget maar een keer uitgeven. Dat snappen wij helemaal.

Onze klanten willen dus ook graag weten wat hun investering in bijvoorbeeld een nieuw logo, een andere website of social mediabeheer hen brengt. Krijg je meteen nieuwe klanten van een nieuw logo of een andere website? Levert die advertentie direct nieuwe leads op? Hoe snel weet je of je investering zijn geld waard is? Dit zijn vragen die waarschijnlijk ook bij jou spelen als je een investering moet of wilt doen.

Wat we in ieder geval zeker weten is dat wij er alles aan zullen doen om jullie organisatie de wind in de zeilen te zetten. Of dat nu is met meetbare zaken (zoals sociale media of je website) of met minder meetbare zaken als een advertentie in de krant of een postercampagne in jouw stad. We kijken eerst naar wat het beste past bij jullie doelgroep. Waar spreek je hen mee aan? Hoe kom je echt binnen? We doen dus eerst onderzoek voor we lukraak middelen gaan maken en inzetten of enkel advies geven op datgene waar wij aan kunnen verdienen. Zo werken wij niet.

En ja, een goede aanpak voor marketing en reclame kost nu eenmaal geld. Een originele campagne bedenken, kost tijd. Net als de juiste middelen ontwikkelen en die website helemaal perfect werkend maken. Als je als klant het eindresultaat ziet, zie je dus werk van vele uren. En er hebben meerdere van onze vakidioten meegedacht en meegewerkt, zowel uit ons eigen team als specialisten van buiten.

Zo zorgen we er samen voor dat die campagne misschien niet altijd even meetbaar resultaat oplevert, maar er ondertussen wel voor zorgt dat je toch meer aanvragen krijgt. Dat kan soms wat langer duren, want het kost nu eenmaal tijd om een netwerk op te bouwen en zichtbaarheid te creëren. Ook het bouwen aan naamsbekendheid kost tijd en moeite. Die volgers op social media melden zich meestal niet zomaar spontaan. Dat kost inzet en originele uitingen en berichten.

Wij snappen dus dat het soms even slikken is en dat je drie keer nadenkt voor je volmondig “ja!” zegt op onze offerte. Maar als je wel ja zegt, zorgen wij ervoor dat je blij bent met deze investering! En één ding weten we zeker: als je niets doet, gebeurt er zeker niets!

In eerdere blogs vertellen we hoe je omzet kunt maken met jouw website en hoe jouw social media bericht kan scoren!

Foto_StormHeerink_Vakidioot_imStorm

GESCHREVEN DOOR:

Storm Heerink

Met regelmaat delen we 15 jaar aan vakkennis door te bloggen over diverse onderwerpen. Denk aan tips voor goede bedrijfsnamen, over jullie nieuwe huisstijl, waar je rekening mee moet houden als je omzet wilt maken met een website of diensten die we aanbieden. 

Overtuigd en benieuwd hoe we jullie kunnen ondersteunen? Klik op onderstaande knop om direct een afspraak in te plannen. Of lees meer over de windrichtingen die we voor jullie organisatie in kunnen zetten.

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand