BLOG

Posts op sociale media die gezien worden!

We zetten als ondernemers, bedrijven en organisaties graag informatie op sociale media als Facebook, Linkedin, Instagram en meer… Maar er komen minder likes of reacties binnen dan je misschien wel had verwacht. Wat is dat nou en hoe maak je posts die wel gezien worden?

Als bureau zijn we dagelijks bezig met sociale media. Berichten zijn niet altijd vooraf in te schatten maar we weten in de basis vaak wel wat werkt en wat minder werkt. Al is het tegenwoordig niet meer zo dat berichten per definitie likes of reacties moeten krijgen om gezien te worden. Sommige mensen zijn stille volgers: die zien veel wel, maar ze reageren lang niet altijd. Zo is een bericht minder meetbaar maar nog altijd effectief.

Het plaatsen van een aanbieding alleen is vaak niet voldoende, al is afwisseling goed. Volgers zien graag wat er bij jullie gebeurt: een jubileum, kijkje in de keuken, een prijs maar ook gewoon deals, leuke weetjes en tips. Door de afwisseling bereik je meer mensen en zal je volgeraantal stabiel blijven of zelfs groeien. Té is nooit goed. Dat geldt voor teveel hetzelfde, teveel berichten of te weinig.

Om je een advies te geven over de opzet van een post met een eigen afbeelding, hebben we een leuk opzetje gemaakt. Werkt dat voor jou ook zo? Laat het ons weten!

Dit voorbeeld van een post laat zien hoe mensen kijken..

Mochten jullie denken “HELP”: de vakidioten van i’m Storm staan voor jullie klaar om de sociale media op te zetten, te onderhouden en als eerste klantcontact snel te reageren op vragen van volgers. Zo kunnen we met jullie sociale media óók meer bereik en klanten creëren.

Foto_StormHeerink_Vakidioot_imStorm

GESCHREVEN DOOR:

Storm Heerink

Met regelmaat delen we 15 jaar aan vakkennis door te bloggen over diverse onderwerpen. Denk aan tips voor goede bedrijfsnamen, over jullie nieuwe huisstijl, waar je rekening mee moet houden als je omzet wilt maken met een website of diensten die we aanbieden. 

Overtuigd en benieuwd hoe we jullie kunnen ondersteunen? Klik op onderstaande knop om direct een afspraak in te plannen. Of lees meer over de windrichtingen die we voor jullie organisatie in kunnen zetten.

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand