i'm storm team 2014, gelre business beurs arnhemOp 1 januari 2009 was het zover: het bedrijf onder de toenmalige naam StormHeerink.nl werd opgericht. Als klein webbureautje vanaf de zolderkamer begon er voor de toen 18-jarige Storm een avontuur. Het avontuur dat ondernemerschap heet. Naast studie en bijbaan begon Storm zich te richten op het ontwerpen en bouwen van websites voor de eerste reeks klanten. Klanten die hem al hadden leren kennen door zijn ondernemende eigenschappen. Al snel bleek dat het ondernemerschap Storms echte drijfveer was en begon het klantenbestand te groeien en werden de projecten groter en steeds creatiever.

In de zomer van 2012 werd dan ook besloten om de naam te veranderen in een naam die blijft hangen, die herkenbaar is én aansluit op de doelgroep en doelen van i'm Storm. De naamswijziging kwam met de verhuizing mee naar een nieuwe locatie in Zevenaar. Waarbij Storm samen met een andere jonge ondernemer het VoltaCenter flexwerkcentrum oprichtte en op deze locatie ook kantoor ging houden. Er kwam meer ruimte om te groeien, klanten leerde het merk i'm Storm kennen én de expertise van Storm en de collega's groeit nog steeds. Zo sluiten wij als fullservice-reclamebureau niet alleen aan op de nieuwe technieken, maar ook op de wensen en doelen van onze klanten. 

Doel
Als fullservice-reclamebureau heeft i'm Storm twee simpele doelen: het leveren van de juiste en aansluitende diensten voor zijn klanten én het neerzetten van herkenbare en opvallende merken. Dit kunnen we realiseren door een breed netwerk, de juiste kennis en het inspelen op de verschillende doelgroepen. Natuurlijk willen we groeien, vastigheid creëren en ons eigen merk verstevigen. Maar dat is natuurlijk onmogelijk zonder onze klanten. i'm Storm staat daarom voor u klaar en helpt u met het neerzetten van een offline- en online identiteit binnen uw markt.

Team
Sinds de oprichting in 2009 is i'm Storm gegroeid. Niet alleen in het aantal te bedienen klanten maar natuurlijk ook in ervaring in de branche. Met landelijke dekking van klanten vanuit de regio, tot klanten van in de Randstad en in de Polder, zo spreiden wij ons werkgebied door heel Nederland. Als reclamebureau bieden wij flexibele diensten en producten en kunnen we met gemak aansluiten op de wensen en eisen van u en uw doelgroep. i'm Storm werkt nauw samen met een fris team en kan op drukke momenten snel en goed schakelen met de hulp van stagiaires en personeel. Dit zorgt ervoor dat we eerlijke tarieven kunnen hanteren in het vermarkten van uw bedrijf of product.

Kennismaken?
U heeft vast vragen over onze werkwijze, onze expertise en de achtergrond van i'm Storm? U bent natuurlijk van harte welkom bij ons op kantoor voor een kopje koffie. En tijdens deze heerlijke bak koffie alle mogelijkheden voor uw bedrijf en organisatie door te spreken. We denken graag met u mee, zodat diensten en producten perfect aansluiten.

Maak een afspraak via 0316 34 37 34 of stuur ons een e-mail.