het team van i'm StormAlweer 10 jaar een persoonlijk reclamebureau. Zullen we samen groeien?

Op 1 januari 2009 begon het avontuur voor de 18-jarige Storm Heerink, met zijn bedrijf StormHeerink.nl. Een klein webbureau vanaf de zolderkamer bij zijn ouders. Dit ontpopte zich al snel in het avontuur van Jong Ondernemersschap. Naast zijn studie en bijbaan als afwasser begon Storm zich te richten op het ontwerpen en bouwen van websites voor diverse klanten. Al snel bleek dat het ondernemerschap Storms echte drijfveer was met frisse en originele ideeën, het zien van kansen en het uitvoeren van diverse concepten. Hierdoor begon het klantenbestand te groeien en werden de klanten en projecten groter en steeds creatiever.

In de zomer van 2012 besloot Storm de naam te veranderen in een krachtiger merk met een naam die blijft hangen. Een persoonlijke en toch herkenbare naam die aansluit op de doelgroep en doelen van zijn bedrijf. De naamswijziging veranderde StormHeerink.nl in i'm Storm. De naam van vandaag! De naamswijziging kwam vrijwel gelijk met de verhuizing naar een nieuwe locatie in Zevenaar. De lokatie van een idialisatie van Storm, een kantoor met meerdere ondernemers, lage kosten en vergrote kansen. Met veel hulp van ondernemers en de eigenaar van het pand was het VoltaCenter flexwerkcentrum geboren. Jaren later zit het kantoor van i'm Storm hier nog altijd. Er kwam meer ruimte om te groeien, klanten leerde het merk i'm Storm kennen én de expertise van Storm en zijn collega's groeit nog steeds. Zo sluiten wij als fullservice-reclamebureau niet alleen aan op de nieuwe technieken, maar ook op de wensen en doelen van onze klanten. i'm Storm kan snel schakelen door een jong en fris team en doet niet onder voor andere partijen.

Storm zijn doel:
i'm Storm geeft marketing en reclame vorm. Als fullservice-reclamebureau heeft i'm Storm twee simpele doelen: het leveren van de juiste en aansluitende diensten voor de klanten én het neerzetten van herkenbare en opvallende merken. Dit realiseren we door een breed netwerk, nauw partnerschap, de juiste kennis en door in te spelen op de vernieuwende technieken en de verschillende doelgroepen.

Natuurlijk willen Storm als ondernemer graag groeien, vastigheid creëren en het eigen merk versterken.

Maar dat is natuurlijk onmogelijk zonder onze klanten. i'm Storm staat daarom voor jullie klaar en helpt jullie met het neerzetten van een offline- en online identiteit. Zo creëren we een merk en verhogen we de naamsbekendheid en de verkoop.

De vakidioten van i'm Storm
Sinds de oprichting in 2009 is i'm Storm in diverse vormen gegroeid, kennis, ervaring en natuurlijk het team. Met klanten verspreid door het land heeft i'm Storm landelijke dekking. Klanten in de Randstad en in de Polder maar ook op de Veluwe en in de Liemers. Als reclamebureau bieden wij flexibele diensten en producten en kunnen we met gemak aansluiten op de wensen en eisen van jullie organisatie en doelgroep. i'm Storm werkt nauw samen met betrouwbare partners en met een fris team. Zo kan i'm Storm inspelen op drukke momenten en snel en goed schakelen.

Deze kennis en ervaring zorgt ervoor dat we eerlijke tarieven en doeltreffende dienstverlening!

Zullen we samen een merk neerzetten?
Hebben jullie vragen over de werkwijze, expertise en achtergrond van i'm Storm? Jullie zijn natuurlijk van harte welkom bij ons op kantoor voor een verse kop koffie. Dan bespreken we de mogelijkheden en kansen voor jullie bedrijf. Maar pas op: Storm is een echte creatieveling, hij maakt je meteen enthousiast met de ideeën en mogelijkheden voor jullie!

Maak een afspraak via 0316 34 37 34. stuur een WhatsApp-bericht of stuur i'm Storm een e-mail.


Storm is een jonge ondernemer: Benieuwd naar Storm's andere merken?