Benieuwd naar ons werk?

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte!

De beller is sneller:
0316 34 37 34


Neem contact op
via het contactformulier

Al 12 jaar een creatief full-service reclamebureau
Op 1 januari 2009 begon het avontuur voor de toen 18-jarige Storm Heerink, met zijn bedrijf StormHeerink.nl. Een klein webbureau vanaf de zolderkamer bij zijn ouders. Dit ontpopte zich al snel tot het avontuur van Jong Ondernemerschap. Naast zijn studie en bijbaan als meubelverkoper begon Storm zich te richten op het ontwerpen en bouwen van websites voor diverse klanten. Al snel bleek dat het ondernemerschap Storms drijfveer was en zijn creatieve gedachtegang met frisse en originele ideeën kwam op gang voor projecten, klanten en concepten. Hierdoor begon het klantenbestand te groeien en werden de klanten en projecten steeds creatiever.

het team van i'm StormIn de zomer van 2012 besloot Storm de naam te veranderen in een krachtiger merk met een naam die blijft hangen. Een persoonlijke en toch herkenbare naam die aansluit op de doelgroep en doelen van zijn bedrijf. De naamswijziging veranderde StormHeerink.nl in i'm Storm. De naamswijziging kwam vrijwel tegelijk met de verhuizing naar een nieuwe locatie in Zevenaar. Een kantoor met meerdere ondernemers, lage kosten en grotere kansen. Zo ontstond het VoltaCenter flexwerkcentrum in Zevenaar.

Met alle ruimte vanuit ons kantoor zijn wij als full service-reclamebureau niet alleen flexibel, maar sluiten we ook aan op de nieuwe technieken en kunnen we wensen en doelen van onze klanten realiseren. i'm Storm kan snel schakelen, biedt vaste contacten en heeft nauwe relaties met drukkers, sign-bedrijven, radiozenders, fotografen, tekstschrijvers en kranten. Daarnaast zit intern een videoproductiebedrijf en kunnen we alles rondom relatiegeschenken en bedrijfskleding verzorgen. Dit maakt dat i'm Storm makkelijk kan tippen aan grote(re) organisaties. 

Storm 's doel:
i'm Storm geeft marketing en reclame vorm. Als full service reclamebureau heeft i'm Storm twee simpele doelen: het leveren van de juiste en aansluitende diensten voor de klanten én het neerzetten van herkenbare en opvallende merken. Daarbij bouwen we graag aan langdurige relaties en staan we altijd klaar voor onze klanten. Onze doelen realiseren we door een breed netwerk, nauwe partnerschappen, de juiste kennis en door in te spelen op de vernieuwende technieken, advertentiemethoden en de verschillende doelgroepen.

De vakidioten van i'm Storm
Sinds de oprichting in 2009 is i'm Storm in diverse vormen gegroeid: in kennis, ervaring en natuurlijk het team. Met klanten verspreid door het land heeft i'm Storm landelijke dekking. We hebben klanten in de Randstad en in de Polder, maar ook op de Veluwe en in de Liemers. Als reclamebureau bieden wij flexibele diensten en producten en kunnen we met gemak aansluiten op de wensen en eisen van jullie organisatie en doelgroep. Of jullie nu een lokaal bedrijf zijn of een multinational. We helpen jullie en ondersteunen op het gebied van marketing en reclame.

Deze kennis en ervaring zorgen voor eerlijke tarieven en doeltreffende dienstverlening!

Zullen we samen aan het merk bouwen?
Hebben jullie vragen over de werkwijze, expertise en achtergrond van i'm Storm? Jullie zijn natuurlijk van harte welkom bij ons op kantoor voor een verse kop koffie, cappuccino of thee.
Dan bespreken we de mogelijkheden en kansen voor jullie organisatie.

Maar pas op: Storm is een echte creatieveling, samen met het team maakt hij jullie meteen enthousiast met de ideeën en mogelijkheden voor bedrijf, diensten, producten of app!

Maak een afspraak via 0316 34 37 34. stuur een WhatsApp-bericht of stuur i'm Storm een e-mail.


Reclame en marketing is ons vak!

Hieronder een greep uit Storm's andere merken en bedrijven:


i'm Storm geeft marketing en reclame vorm. Maak direct een vrijblijvende afspraak.

Een breed scala aan diensten. Klik hier en ontdek ze allemaal.