Jullie klanten informeren en activeren met een e-mail.

Je verwacht het niet; maar we maken maandelijks een divers aantal nieuwsbrieven voor verschillende ondernemers en organisaties. Ze zijn helemaal nog niet weg. Het werkt juist heel goed om jouw fans te bereiken! Met een digitale nieuwsbrief op maat is jullie doelgroep altijd op de hoogte! Of jullie nou leuk nieuws te melden hebben, bijzondere aanbiedingen willen aanprijzen of een nieuwsbrief gevuld met nieuws.

De kracht van herhaling is de kracht van de juiste combinatie van online en offline marketing. Het opvallen begint in de inbox! Zullen we samen een mooi plan maken voor jullie digitale nieuwsbrief? Natuurlijk aansluitend op de wetgeving AVG.

Bekijk een recente nieuwsbrief van Logobedrukken.nl

Bekijk een recente nieuwsbrief van Trubkin - HRM coaching & advies


Informeer en activeer uw klant.

Jullie eigen uitstraling met voor de klant belangrijke informatie komt met regelmaat in de mailbox binnen. Samen bekijken we de belangrijkste mededelingen en artikelen welke we in een nieuwsbrief kunnen vermelden. Of je nu wilt verkopen, informeren of activeren. Een nieuwsbrief leent zich hier perfect voor.

i'm Storm regelt alles voor jullie online nieuwsbrief. We maken een professionele nieuwsbrief op en verzenden deze aan jullie contacten. Natuurlijk maken we gebruik van professionele nieuwsbriefsystemen en kiezen we de beste voor jullie.

Zo creër je een basis van klanten die stiekem een nieuwsbrief verwachten. Afhankelijk van het nieuws en de acties. Natuurlijk kunnen we het ook persoonlijk inrichten met persoonlijke acties, felicitaties of een herinnering dat een product aan onderhoud toe is.

Kies voor eMarketing in combinatie met social media en een goed onderhouden website.
Zo kan de klant overal de juiste informatie vinden wat hen aanzet tot aankoop.

Nieuwsbrieven wat voor jullie? i'm Storm bespreekt graag de mogelijkheden.

Maak direct een afspraak via ons afsprakenformulier.