Helemaal terug van weggeweest zijn de nieuwsbrieven. Houdt uw doelgroep op de hoogte met nieuws, acties en aabiedingen. De kracht van herhaling is de kracht van online marketing. Het opvallen begint in de inbox, door het verzenden van een digitale nieuwsbrief. Natuurlijk wel met regelmaat.

Informeer en activeer uw klant. Iedere keer weer

Uw eigen uitstraling met voor de klant belangrijke informatie komt in de mailbox binnen, zo kiest de klant welke informatie voor hun interessant is en of ze uw website of winkel bezoeken.

Wij regelen voor u niet alleen de opzet van nieuwsbrieven, het verzenden van maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse nieuwsbrieven maar kunnen ook de inhoud en nieuwsbriefsystemen verzorgen. 

Zo creeèrt u een basis van klanten die met smart wacht op uw acties en aanbiedingen en kunt u de klant feliciteren met verjaardagen en natuurlijk de beste wensen overbrengen.

Kies voor eMarketing in combinatie met social media en een goed onderhouden website. Zo kan uw klant overal de juiste informatie vinden wat hen aanzet tot verkoop.

Wat wij kunnen doen voor uw eMarketing? Van nieuwsbrief tot sociale media.

Plan een gesprek of Bekijk ons Portfolio