BLOG

I’m Storm steunt Voedselbank Arnhem

Als bedrijf moet je natuurlijk ook af en toe een bijdrage leveren aan een mooiere maatschappij. Daarom verzorgt i’m Storm sinds kort de hosting van de website van Voedselbank Arnhem. Voor ons een kleine moeite en de voedselbank is er weer mee geholpen!

Over Voedselbank Arnhem

Met zo’n 500 vrijwilligers zorgt de Arnhemse voedselbank ervoor dat zo’n 1.000 gezinnen iedere week een mooi voedselpakket krijgen. Daarnaast is deze voedselbank ook een regionaal distributiecentrum. Vanuit Arnhem bevoorraadt het centrum andere voedselbanken van Utrecht tot Groningen.

Het mooie van de voedselbank is dat er alleen maar vrijwilligers werken: helemaal niemand krijgt betaald. Ze werken met overschotten van supermarkten en voedselproducenten. Ze zorgen er dus ook voor dat er minder voedsel verspild wordt! Dat mooie doel ondersteunen wij dus heel graag. We hadden nog wat ruimte op de server als overschot 😉

Site migreren, hoe werkt dat

Onze vakidioten hebben er voor gezorgd dat de site weer goed en veilig kan draaien. Er kan best wat fout gaan bij zo’n verhuizing, dus we zorgen er altijd voor dat alles aan de achterkant klopt. Daarom beginnen we met het maken van een back-up. En daarvan maken we ook een back up, gewoon voor alle zekerheid. 

De voedselbank had de mail niet gekoppeld aan de site. Dat maakt de overstap minder spannend en maakt het makkelijker om een site te migreren, mail is vaak een uitdaging en kan moeilijk toegankelijk zijn, vooral als de organisatie niet weet hoe het precies is geregeld.

De volgende stap is een nieuwe plek op het internet inrichten en klaarmaken voor de om te zetten website, daarbij richten we (in dit geval) een WordPress omgeving in, zorgen we voor migratie van back-up en bestanden en de eventuele wijziging van de bestaande URLS. Alles omgezet en werkt het op de testlocatie? Dan kunnen de DNS (soort postcode en huisnummer van de website) worden omgezet en gaat de website binnen enkele uren helemaal om.

Tot slot draait nu voedselbankarnhem.nl via onze servers en installeren we monitoring en back-up systemen zodat de website weer veilig en up-to-date is.

Nadat we alles uitgebreid hebben nagelopen, kan de voedselbank weer zorgen dat ze veel mooie donaties, veel nieuwe vrijwilligers en hopelijk zo min mogelijk nieuwe klanten krijgen! Misschien gaan we binnenkort eens kijken naar een nieuwe en mooiere website, maar dat is een vervolgstap.

Zelf ook wat doen voor de voedselbank? Ze zijn altijd blij met een gift. Dat kan via: https://www.voedselbankarnhem.nl/steun-ons/

Foto_StormHeerink_Vakidioot_imStorm

GESCHREVEN DOOR:

Storm Heerink

Met regelmaat delen we 15 jaar aan vakkennis door te bloggen over diverse onderwerpen. Denk aan tips voor goede bedrijfsnamen, over jullie nieuwe huisstijl, waar je rekening mee moet houden als je omzet wilt maken met een website of diensten die we aanbieden. 

Overtuigd en benieuwd hoe we jullie kunnen ondersteunen? Klik op onderstaande knop om direct een afspraak in te plannen. Of lees meer over de windrichtingen die we voor jullie organisatie in kunnen zetten.

Website ontwikkeling

Onze werkwijze is in de jaren geperfectioneerd en zorgt voor doeltreffende en creatieve websites. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar

Website ontwikkeling

Van prototype tot content en ontwikkeling. We bouwen jullie website geheel op maat.
Plan een intake

Creatieve campagnes

Creatieve campagnes om producten en merken zichtbaar te maken. We bedenken de concepten, verzorgen het ontwerp en de realisatie.

Creatieve campagnes

Meer aandacht voor je merk, personeel werven, producten verkopen of meer bezoekers naar jouw site. We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
Plan een intake

Social media management

We beheren de sociale media van diverse organisaties en zorgen hierbij voor leuke en toepasselijke berichten, klantenservice en professionaliteit.

Social media management

We bepalen de doelen, de uitstraling en insteek van jullie sociale media en zorgen voor actuele content en koppelen alle kanalen zoals website of shop.
Plan een intake

IN WELKE WINDRICHTING VALLEN JULLIE

Zo geeft i'm Storm marketing en reclame vorm.

Een greep uit ons klantenbestand