Benieuwd naar ons werk?

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte!

De beller is sneller:
0316 34 37 34


Neem contact op
via het contactformulier

In de afgelopen jaren heeft i'm Storm zich kunnen ontwikkelen tot een specialist voor marketing en reclame rondom winkels, winkelcentra en retailers.

Als jouw marketingafdeling op afstand is i'm Storm een vaste partner voor alle vormen van marketing en reclame voor jullie winkel(keten), franchisenemers of filiaal. Met jarenlange ervaring verzorgen we de marketing en reclame met zorg en originaliteit. Kiezen jullie voor doeltreffende sociale media, een gebruiksvriendelijke webshop of de wekelijkse folders?

Ons bureau ondersteunt jullie, denkt mee en biedt één contactpersoon als het gaat om adviezen en inzicht. Zo zorgen we ervoor dat alles op elkaar aansluit.

Wij helpen winkels met marketing

Alles voor jullie winkel(s), franchisenemers en organisatie perfect geregeld. Van de basis rondom marketing tot een landelijke campagne, het is bij ons in goede handen.

We helpen jullie graag opvallen, zowel online als in het straatbeeld en we zorgen er voor dat jullie (nieuwe) klanten trekken. Daarbij staat ons team altijd voor jullie klaar en schakelen we snel!

Een webshop ontwikkelen, de etalagebestickering overal netjes geregeld en wekelijks foldermateriaal met het perfecte beeldmateriaal. We ondersteunen jullie graag en verzorgen alles rondom de jaarlijkse promotie en campagnes van jullie organisatie!

   i'm Storm geeft marketing en reclame vorm. Maak direct een vrijblijvende afspraak.

Creatieve campagnes maken jouw merk

Maak direct een afspraak

Geen social media-gedoe meer

Iedereen gebruikt sociale media. Als bedrijf of merk moet je daar dan ook zichtbaar zijn. Bereik je doelgroep op ieder moment door zichtbaar te zijn in hun persoonlijke bubbel via de tijdlijn van bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Linkedin.

Professioneel, altijd up-to-date én persoonlijk.
  

Hoe kunnen wij jullie helpen met sociale media?

Een breed scala aan diensten. Klik hier en ontdek ze allemaal.