In de afgelopen jaren heeft i'm Storm zich kunnen ontwikkelen tot een specialist. Niet alleen rondom full service reclame maar ook in de richting van Winkelcentra en retailers en winkeliers.

Als ondernemer ben je druk met je eigen taken en valt marketing vaak als last op het bureau van jouzelf of een collega. Als reclamebureau staat i'm Storm graag voor jullie winkel klaar.

Met jarenlange ervaring verzorgen we de marketing en reclame voor jouw winkel of keten graag! Of het nu gaat om het inzetten van doeltreffende sociale media, een gebruiksvriendelijke webshop of de wekelijkse folders. Ons bureau ondersteund jullie, denkt mee en biedt één contactpersoon die jou adviseert en regelt dat alles op elkaar aansluit. Alles voor jouw winkel(s) perfect geregeld. Duidelijke afspraken en het snel schakelen maakt i'm Storm de ideale partij.

We helpen jullie graag opvallen, zowel online als in het straatbeeld en zorgen er voor dat jullie (nieuwe) klanten trekken.

Hierbij zetten we alle nodige kanalen in. Of u nu een webshop wilt laten ontwikkelen, de etalagebestickering geregeld moet worden of juist foldermateriaal en posters nodig heeft, we ondersteunen u graag en verzorgen alles rondom jouw jaarlijkse promotie en campagnes!


   

Maak direct een afspraak via ons afsprakenformulier.