In de afgelopen 10 jaar heeft i'm Storm zich ontwikkeld als full service reclamebureau. Waarbij we een specialiteit hebben ontwikkeld op het gebied van winkelcentrummarketing en centrumpromotie. Hoe wij dat voor jullie winkelstraat of centrum kunnen verzorgen leest u hieronder. Natuurlijk komen we graag langs om de mogelijkheden voor jullie centrum toe te lichten.

Onze specialisatie is gegroeid vanuit het ontwikkelen en onderhouden van de online en offline marketing voor verschillende winkelcentra door heel Nederland. Van Ede (Gelderland), Gulpen (Zuid-Limburg en Breda (Brabant) tot Hoofddorp (Noord-Holland) en Vlaardingen (Zuid-Holland). Door samen met winkeliers, winkeliersverenigingen en ondernemers in gesprek te gaan ontwikkelen we samen met de centrummanager een promotie- en mediaplan. Hierin kiezen we de juiste aanpak voor jullie winkelstraat of stadscentrum.

Onze ondersteuning is gericht op jullie wensen en daarbij verzorgen wij de nodige marketing en reclame. Sociale media, een up-to-date website en de nodige posters en flyers worden speciaal voor jullie opgemaakt en gerealiseerd. Daarnaast bedenken we leuke en doelgerichte campagnes als spaaracties als loyaliteitsprogramma, kanskaartenacties en win-acties om de doelgroep te bereiken.

Samen met een centrummanager pakken we alles op om jullie winkelcentrum weer in beeld te brengen bij de klant en zichtbaar te maken in de regio. Afhankelijk van jullie wensen en budgetten.

     

Zichtbaar in jullie eigen regio

Naast het bedenken en ontwerpen van leuke campagnes en acties verzorgen we de opmaak van het drukwerk en de advertenties voor het winkelcentrum en de winkeliers.

Acties, activiteiten en de agenda moeten zichtbaar zijn voor de klanten uit de regio. Dat doen we met posters, herkenbare acties met advertenties in kranten en huis-aan-huis verspreidingen. Ook verzorgen we het onderhoud en beheer van de website en sociale media.

Ook is het mogelijk leuke acties op te zetten door middel van kanskaarten en win-acties. We regelen alles voor uw winkeliersvereniging. Gericht op de wensen van jullie winkelstraat of centrum en passend bij de doelgroep. Wij bieden een betaalbare meerwaarde! 

Uw winkelcentra en winkeliers weer zichtbaar!

We hebben in de afgelopen jaren diverse winkelcentra mogen ondersteunen en zijn altijd actief bezig met het creatief meedenken en uitwerken van leuke acties, activiteiten en mogelijkheden. De ondersteuning verschilt per centrum en kan gericht zijn op zichtbaarheid online of volledige uitvoering van de marketing.

De afgelopen jaren zijn we ons gaan verdiepen in winkelcentra. Hieronder staan diverse centra waar wij momenteel werk voor verrichten:

 

online marketing voor stadspoort edewinkelcentrum ypenburg den haagtoolenburg in hoofddorpwinkelen in amsterdam zuid oost

Nodig i'm Storm uit voor een presentatie op maat en laat uw winkelcentrum weer opvallen! We werken nauw samen met twee verschillende centrummanagers en kunnen dus de gehele marketing en jaarplanning voor uw centrum voor uw winkeliersvereniging verzorgen. Of u nu in Amsterdam of Arnhem zit.

Plan een gesprek of Bekijk ons Portfolio