Als full service reclamebureau hebben we alle mogelijkheden om uw organisatie op te laten vallen via alle nodige kanalen. Denk hierbij aan herkenbaarheid via een passende huisstijl of zichtbaarheid via advertenties, flyers of een moderne website.

In de afgelopen 8 jaar heeft i'm Storm haar eigen specialisaties kunnen vinden op weg naar succes. Zo werkt i'm Storm niet alleen voor een divers scala aan MKB bedrijven, winkeliers en horeca-gelegenheden maar zijn wij gespecialiseerd in (online)marketing voor een winkelcentra. Onze specialisatie is gegroeid vanuit het ontwikkelen en onderhouden van online en offline marketing voor verschillende winkelcentra in heel Nederland. Van Ede (Gelderland) tot Hoofddorp (Noord-Holland) en Den Haag (Zuid-Holland). We gaan samen met winkeliers, winkeliersverenigingen en ondernemers in gesprek om de juiste aanpak te kiezen.

Of het nu gaat om het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van een herkenbare en vindbare website of juist een social media-kanaal die gebruikt wordt voor het winkelcentrum en de winkeliers.
Door week-advertenties, nieuwsbrieven en onderhoud van verschillende media is uw winkelcentra weer zichtbaar. 

Kies voor DTP en drukwerk

poster winkelcentrum de kameleon amsterdam zuidoostDaarnaast is het kanaal drukwerk ook voor winkelcentra en winkeliersverenigingen niet weg te denken. Acties, activiteiten en de agenda moeten zichtbaar zijn door het hele centrum. Dat doen we met posters, herkenbare acties met advertenties in kranten en huis-aan-huis verspreidingen van flyers of magazines. Ook is het mogelijk leuke acties op te zetten door middel van kanskaarten en win-acties. We regelen alles voor uw winkeliersvereniging. Gericht op het centrum, de doelgroep en met meerwaarde voor alle deelnemende winkeliers! 

Uw winkelcentra en winkeliers weer zichtbaar!

Een greep uit de winkelcentra waar i'm Storm haar diensten voor levert: Dit variëert van het ontwikkelen en onderhouden van de websites en sociale media tot aan drukwerk én het vernieuwen van huisstijlen.
winkelcentrum barendrecht online marketingwinkelcentrum ypenburg den haagtoolenburg in hoofddorpwinkelen in amsterdam zuid oost online marketing voor stadspoort ede

Nodig i'm Storm uit voor een presentatie op maat en laat uw winkelcentrum weer opvallen! We werken nauw samen met twee verschillende centrummanagers en kunnen dus de gehele marketing en jaarplanning voor uw centrum voor uw winkeliersvereniging verzorgen. Of u nu in Amsterdam of Arnhem zit.

Plan een gesprek of Bekijk ons Portfolio