Benieuwd naar ons werk?

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte!

De beller is sneller:
0316 34 37 34


Neem contact op
via het contactformulier

Altijd in beeld in de regio
Jullie winkelcentrum in beeld

Een zichtbaar centrum is een succesvol centrum. Door te kiezen voor onze service kies je voor diverse oplossingen voor jullie winkelcentrum om klanten te informeren en te activeren. Neem contact op en ontdek een maatwerkpakket voor jullie winkelcentrum of ontdek hieronder al onze diensten en een greep uit de projecten die i'm Storm voor winkelcentra verzorgt.

Zichtbaar online
Een professionele website en sociale media

Met een professionele website voor jullie winkelcentrum en social media kanalen die opvallen zorgen wij ervoor dat winkeliers, activiteiten, campagnes en acties zichtbaar zijn en jullie klanten weten wat er allemaal te doen is in jullie winkelcentrum. Kies online zichtbaarheid voor jullie winkelstraat, stadshart of winkelcentrum.

Bewezen succesformules
Diverse oplossingen bieden een succesformule

Door jarenlange ervaring en samenwerkingen bieden we de succesformule passend bij jullie winkelcentrum, doelgroep en budget. Zo werken we nauw samen met het bestuur en centrummanagement en verzorgen we promotieplannen met leuke acties, bijzondere activiteiten en doeltreffende marketing. Totaal vernieuwend, bewezen acties of een mix.

De leukste acties 
Zichtbaar met campagnes, acties en online media

Zonder klanten is er geen winkelcentrum. Daarom spitsen wij onze promotie en marketing toe op jullie doelgroep. We zetten de leukste acties op, verzorgen de marketing, sociale media en hebben een selectie van de leukste acties voor bijvoorbeeld Vaderdag, Sinterklaas, Kerst en passend bij seizoenen en jubilea. 

...

Jullie winkelcentrum, winkelstraat of stadshart op de kaart

In de afgelopen 12 jaar heeft i'm Storm een specialiteit ontwikkeld in de diensten voor winkelcentra. Een mix van winkelcentrummarketing en centrumpromotie, toegespitst op allerlei soorten winkelgebieden.
Voor ieder winkelcentrum hebben wij de diverse mogelijkheden. Waaronder promotieplannen, beheer van online kanalen als website en sociale media maar ook het verzorgen van loyaliteitsporgramma's, mascottes en campagnes. Daarnaast hebben we nauwe contacten met diverse centrummanagers en kunnen we de perfecte activiteiten voor jullie centrum verzorgen.

Onze specialisatie is gegroeid vanuit het ontwikkelen en onderhouden van de online en offline marketing voor verschillende winkelcentra door heel Nederland. Door samen met winkeliers, winkeliersverenigingen, ondernemers en centrummanagement een passend plan op te stellen, ontwikkelen we samen een promotie- en mediaplan. Hierin kiezen we de juiste aanpak voor jullie winkelstraat of stadscentrum.

Daarnaast bedenken we leuke en doelgerichte campagnes als spaaracties als loyaliteitsprogramma, kanskaartenacties en win-acties om de doelgroep te bereiken. 

Neem contact op en ontdek winkelcentrumondersteuning via i'm Storm

 

Wat i'm Storm doet voor winkelgebieden:

 • Ondersteuning van het centrummanagement
 • Gespecialiseerd in marketing voor winkelcentra en winkeliers
 • Marketingvraagbaak voor bestuur en winkeliers, ook tijdens bestuursvergaderingen
 • Beheren en monitoren van sociale media als Facebook en Instagram (inclusief het volgen en delen van berichten van winkels)
 • Ontwikkelen, onderhouden en beheren van de website voor het winkelcentrum (een website met de juiste informatie is essentieel)
 • Faciliteren van een online platform voor winkeliers (online formulieren, nieuwsbrieven etc.)
 • Verzorgen van digitale nieuwsbrief met updates en aanbiedingen voor klanten
 • Bedenken, uitwerken en verzorgen van drukwerk en campagnes (ontwerpen, drukken en verspreiden van reclame uitingen)
 • Advies en ondersteuning bij maken en uitvoeren van promotie- en mediaplan
 • Schrijven van persberichten en verzorgen van krantenadvertenties
 • Marketing en social media trainingen voor winkeliers
...
Campagnes, spaarprogramma's en mascottes

Maatwerk is een belangrijk onderdeel om een centrum zichtbaar te maken. Daarbij verzorgen we de nodige campagnes, spaaracties, loyaliteitsprogramma's maar kunnen we ook het drukwerk zoals posters en flyers verzorgen. Verdient jullie winkelcentrum extra aandacht? Dan ontwikkelen we een passende mascotte die we kunnen gebruiken bij evenementen en activiteiten. Ontdek onze pakketten in een gesprek! We maken graag een maatwerk oplossing voor jullie winkelcentrum, winkelstraat of stadshart, door heel het land. 

Opvallen met campagnes?
Neem contact op via e-mail of bel 0316 34 37 34
 

...
Opvallen met advertenties, persberichten en promotiemateriaal

Wanneer er een actie gepland is, een campagne is opgezet of een extra koopzondag aandacht verdient, springen wij in met advertenties, persberichten en promotiemateriaal. Door posters, advertenties en flyers in te zetten, zijn bezoekers altijd op de hoogte van acties en activiteiten. Natuurlijk zoeken wij binnen budget de beste oplossingen en sluiten deze naadloos aan op een promotie- en mediaplan voor jullie winkelcentrum. Wij weten hoe de hazen lopen en zorgen graag voor een interactief marketingkanaal voor jullie winkeliersvereniging.

Opvallen met advertenties en promotiemateriaal? 
Neem contact op via e-mail of bel 0316 34 37 34
 

...
Een passend promotie- en mediaplan

Een passend promotie- en mediaplan begint bij het budget. Afhankelijk van de jaarbudgetten verzorgen we een plan wat past bij jullie winkelcentrum. Met een plan is iedereen op de hoogte van de activiteiten, campagnes en acties vanuit het winkelcentrum. Wij verzorgen het plan in samenwerking met het centrummanagement en het bestuur en zorgen zo voor passende acties in jullie winkelcentrum. We leveren maatwerk rondom activiteiten, het beheer van website en sociale media en de nodige advertenties en activiteiten rondom de feestdagen. 

Opvallen met een promotie- en mediaplan? 
Neem contact op via e-mail of bel 0316 34 37 34
 

i'm Storm geeft marketing en reclame vorm. Maak direct een vrijblijvende afspraak.

Een breed scala aan diensten. Klik hier en ontdek ze allemaal.