Ruim 10 jaar aan creatieve oplossingen

In de afgelopen 10 jaar heeft i'm Storm als reclamebureau vele klanten mogen helpen en ondersteunen op diverse gebieden binnen marketing en reclame.

Diverse projecten voor een breed scala aan bedrijven en organisaties. Van grote verzekeraars tot frisdrankmerken, van kleine winkels tot winkelcentra en van boekhoudkantoren en financieel adviseurs tot begrafenis ondernemers, coaches en beddenspecialisten. 

De kracht van i'm Storm is niet alleen een jong team en ruim 10 jaar ervaring. De creatieve brainstorms van eigenaar Storm Heerink zorgen voor originele en passende ideeën. Van nieuwe bedrijfsconcepten en apps tot bedrijfsnamen. i'm Storm maakt van uw organisatie een 'brand'. Dit doen we met de juiste creatieve oplossingen als huisstijlen en logo's door middel van het uitrollen van  cross-media campagnes en ondersteuning op het gebied van sociale media, een  huis-aan-huis verspreiding of krantenadvertentie of reclame aan gevel of autobestickering.

Dit is een kleine greep uit de diverse disciplines.
Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met i'm Storm.

Een kleine greep uit ons portfolio,
dit is slechts een greep uit onze klanten en verrichtte diensten.


Een opvallend merk voor de Matrasser

Matrassen verkopen in en concurrerende markt? Dan bedenkt i'm Storm een toepasselijke bedrijfsnaam en ontwikkelen we een merk. Een nieuw logo met toepasselijke huisstijl waarbij een gebruiksvriendelijke website met webshop belangrijk is. Natuurlijk in combinatie met beheer van sociale media en marketing oplossingen als nieuwsbrief, advertenties voor in de krant en huisstijl-bewaking. Een nieuw merk in de wereld van matrassen.

Bekijk de door i'm Storm ontwikkelde website


Een nieuwe richting voor Trubkin

Het werk en de klanten veranderen en uw bedrijf verandert mee. Nieuwe huisstijl met een kortere naam binnen een professionalisatieslag. Voor Trubkin - HRM coaching en advies regelen wij alle onderdelen rondom het merk en de marketing. Van een nieuwe huisstijl met visitekaartjes en briefpapier tot het beheer van sociale media, het opmaken van een digitaal e-book, nieuwsbrieven, het verwerken van een gedrukte blogbundel en natuurlijk huisstijl-bewaking.

Bekijk de door i'm Storm ontwikkelde website


Twee bedrijven in één stijl

Je wilt vanuit jouw bedrijfsvoering een unieke locatie onder de aandacht brengen én hierin twee merken in elkaar over laten lopen. We ontwikkelen een herkenbaar en stijlvol beeldmerk en realiseren een gebruiksvriendelijke en vindbare website. Ook verzorgen we natuurlijk reclame uitingen als roll-up banners, visitekaartjes, foldermateriaal en ondersteunen we de klant online. Dit doen we tevens voor Buitengewone Belevenissen.

Bekijk de door i'm Storm ontwikkelde website


Alles voor een succesvolle sponsoractie

Sponsoracties in de vorm van kortingsbonnen. Dan onderzoeken we een herkenbare en krachtige naam die een knipoog geeft naar het product. Subono is een volledig door i'm Storm ontwikkeld merk. De naam is bij ons in de spreekkamer bedacht, de website mét webshop is door ons gerealiseerd ook de animaties, inleverboxen en incassoboekjes zijn door i'm Storm op maat ontwikkeld.

Bekijk de door i'm Storm ontwikkelde website


Een jarenlange samenwerking

Al jaren een vaste klant waarbij i'm Storm de vaste reclame-partner is. Een bestaand merk zocht een nieuwe vaste partij en daar in hebben ze i'm Storm gevonden. Voor Bureau Van Zimmeren hebben we niet alleen de website mogen ontwikkelen en foldermateriaal mogen verzorgen. Ook hebben we meerdere boeken mogen opmaken en drukken en verzorgen we divers materiaal rondom workshops en trainingen. Van kaartspellen tot trainersmappen voor Bureau Van Zimmeren.

Bekijk de door i'm Storm ontwikkelde website


Een nieuwe winkel,
een nieuwe uitstraling

De winkel ging verhuizen en zocht een nieuwe stijl. i'm Storm ontwerpt een logo met een knipoog naar de bekende huisstijl. Daarnaast verzorgen we natuurlijk het briefpapier, de enveloppen en visitekaartjes maar verzorgen we ook een campagne om de nieuwe huisstijl en winkel zichtbaar te maken. Tijdelijke etalage-bestickering in combinatie met jaarlijkse huis-aan-huis verspreidingen laten deze winkel opvallen.

Lees meer over dit project