een goede webshop verkoopt jouw product vanzelf

Nog altijd zien we een stijging in het aantal aankopen via webshops. Vaak in combinatie met een fysieke winkel. Want als bedrijf in detailhandel en retail wordt het steeds lastiger om je hoofd boven water te houden als je de online verkoop niet inzet via een webshop. De combinatie van belevenis in een winkel en een online verkoopkanaal zijn een gouden combi. Winkels worden steeds meer ingericht als toonzaal waar producten gepast en bekeken kunnen worden. Zodat jouw producten online besteld kunnen worden. Jouw (web)winkel heeft hiervoor een professionele webshop nodig. 

Online winkelen niet meer weg te denken

De groei van webshops en de haast van de dag zorgen er voor dat mensen gaan shoppen via internet, bijna alles is er te vinden. Jouw bedrijf ook? 

Met specialisatie in de ontwikkeling van interactieve media is i'm Storm de ideale partij voor het ontwikkelen van jouw nieuwe webshop. Gebruiksvriendelijk,  herkenbaar en gericht op verkoop.

Zo ontwerpen en bouwen wij de website, adviseren wij jou over de uitstraling en het aanbieden van producten en verzorgen we het onderhoud. Productfoto's nodig? Samen met onze partners zorgen we dat de lijntjes kort zijn en de foto's altijd up-to-date zijn.

i'm Storm zorgt dat jullie uitstraling klopt en helpt jou met de ontwikkeling van een zoekmachine vriendelijke webshop. Zo kan jouw bedrijf nieuwe klanten aantrekken vanuit alle gewenste windstreken. Natuurlijk kunnen we de webshop extra onder de aandacht brengen met een cross media campagne, digitale nieuwsbrief of zelfs een huis-aan-huis verspreiding van op maat gemaakt foldermateriaal.

Bekijk een paar van onze recent opgeleverde webwinkels:

Autobedrijf van Rennes
De Matrasser
Subono sponsoracties

Hoe wij jouwverkoop via een webshop kunnen verhogen? Dat ontdek je in een persoonlijk gesprek.

Maak direct een afspraak via ons afsprakenformulier.