Benieuwd naar ons werk?

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte!

De beller is sneller:
0316 34 37 34


Neem contact op
via het contactformulier

Op deze pagina lees je meer over een aantal wijzigingen die ophanden zijn in onze dienstverlening en de nieuwe AVG..

In 2018 trad de AVG (of GDPR) in werking. Via deze wet wordt het verzamelen, verwerken en beveiligen van persoonsgegevens gereguleerd. Onze diensten zijn AVG-proof. Voor ons is dit reden om een aantal zaken anders en nog veiliger te gaan doen. In deze nieuwsbrief willen we jullie hiervan op de hoogte stellen. 

• E-mail
• SSL Certificaat
• Samenwerking 

E-mail

Om er voor te zorgen dat het e-mailverkeer zo veilig en probleemloos mogelijk verloopt, hebben we een aparte mailserver voor alle e-mail verkeer, dus los van de websites. Dit heeft als voordeel dat het betrouwbaarder en veiliger is. De mailserver komt dan namelijk niet meer op een spamlijst als er een site op de webserver gehackt wordt. 

Alle mail die op de server staat is inmiddels netjes over gezet naar de nieuwe locatie. 

SSL Certificaat

De beveiliging online wordt steeds belangrijker. Het is dan ook belangrijk dat je je website voorziet van een SSL certificaat (je ziet dan een groen slotje voor de domeinnaam in een browser).

Hiermee wordt alle data versleuteld verzonden en wordt het dus moeilijker informatie te stelen. Ook Google vindt een SSL certificaat heel belangrijk. Het heeft al invloed op je vindbaarheid, maar vanaf eind mei 2018 laat Google webpagina’s eerst een waarschuwing zien bij sites die geen certificaat hebben. Je krijgt eerst een scherm dat de site die je wilt bezoeken niet veilig is en of je zeker weet dat je door wilt gaan. Dit is niet klantvriendelijk dus een SSL certificaat is bijna noodzakelijk. 

Wij bieden daarom een aantal soorten certificaten, via Comodo of Let’s Encrypt. In basis doen ze allemaal hetzelfde; data versleutelen.

Er zijn extra handelingen en mogelijk jaarlijkse kosten verbonden aan een SSL certificaat. In de meeste gevallen is een simpel certificaat voldoende maar voor grotere websites, webshops en bedrijven in de zorg moeten we een uitgebreider certificaat verzorgen. 

Wil je meer informatie over certificaten of wil je er meteen één aanvragen? Kijk op www.im-storm.nl of bel tijdens werktijden 0316 34 37 34 geef aan dat je belt over een SSL certificaat.

Privacy Policy en extra informatie

Iedere website moet naast algemene voorwaarden en een eventuele disclaimer ook een privacy policy opstellen. Deze privacy policy geeft aan welke gegevens worden verwerkt, wat doen wij met gegevens die worden opgehaald via onze website en hoe iemand hierover bezwaar kan maken of deze functies kan uitzetten. Veel brancheverenigingen hebben dit al geregeld. In sommige gevallen kun je dit laten opstellen door een advocaat, echter lijkt Google hier goed bij te helpen.

Andere stappen die te zetten zijn bij de ingang van de nieuwe wetgeving zijn te vinden via deze website: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avg 

i'm Storm geeft marketing en reclame vorm. Maak direct een vrijblijvende afspraak.

Een breed scala aan diensten. Klik hier en ontdek ze allemaal.