Benieuwd naar ons werk?

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte!

De beller is sneller:
0316 34 37 34


Neem contact op
via het contactformulier

Via deze weg willen wij jou op de hoogte brengen van een aantal wijzigingen die ophanden zijn in onze dienstverlening en de nieuwe AVG..

Zoals je waarschijnlijk al gehoord hebt treedt op 25 mei de AVG (of GDPR) in werking. Via deze wet wordt het verzamelen, verwerken en beveiligen van persoonsgegevens gereguleerd. Wij zijn druk bezig onze diensten AVG-proof te maken. Voor ons is dit reden om een aantal zaken anders en nog veiliger te gaan doen. In deze nieuwsbrief willen we jullie hiervan op de hoogte stellen. 

• E-mail
• SSL Certificaat
• Samenwerking 

E-mail

Om er voor te zorgen dat het e-mailverkeer zo veilig en probleemloos mogelijk verloopt gaat hier binnenkort wat veranderen. Er komt een aparte mailserver waar alle e-mail verkeer overheen gaat, dus los van de websites. Dit heeft als voordeel dat betrouwbaarder en veiliger. De mailserver komt dan namelijk niet meer op een spamlijst als er een site op de webserver gehackt wordt. 

We zijn nu druk bezig met de voorbereidingen en laten zo snel mogelijk weten wanneer jouw e-mail los gekoppeld wordt. De planning is om dit eind mei afgerond te hebben.

Wat gaat er voor jou veranderen?

Er veranderd niet veel. Alle mail die op de server staat wordt netjes over gezet naar de nieuwe locatie. Het enige wat jij moet doen is de naam van de inkomende en uitgaande mailserver wijzigen in jouw e-mailprogramma (bijv. Outlook). Voordat het zo ver is laten we je precies weten hoe en waar je deze wijzigingen zelf door kan voeren.

SSL Certificaat

De beveiliging online wordt steeds belangrijker. Het is dan ook belangrijk dat je je website voorziet van een SSL certificaat (welke een groen slotje laat zien voor uw domeinnaam in een browser)

Hiermee wordt alle data versleuteld verzonden en wordt het dus moeilijker informatie te stelen. Ook Google vindt een SSL certificaat heel belangrijk. Het heeft al invloed op je vindbaarheid, maar vanaf eind mei gaat Google webpagina’s eerst een waarschuwing laten zien bij sites die geen certificaat hebben. Je krijgt eerst een scherm dat de site die je wilt bezoeken niet veilig is en of je zeker weet dat je door wilt gaan. dit is niet klantvriendelijk dus een SSL certificaat is bijna noodzakelijk. 

Wij bieden daarom een aantal soorten certificaten, via Comodo of Let’s Encrypt. In basis doen ze allemaal hetzelfde; data versleutelen.

Er zijn extra handelingen en mogelijk jaarlijkse kosten verbonden aan een SSL certificaat. In de meeste gevallen is een simpel certificaat voldoende maar voor grotere websites, webshops en bedrijven in de zorg moeten we een uitgebreider certificaat verzorgen. 

Wil je meer informatie over certificaten of wil je er meteen één aanvragen, 

kijk op www.im-storm.nl of bel tijdens werktijden 0316 34 37 34 geef aan dat u belt betreft een SSL certificaat.

Privacy Policy en extra informatie

Iedere website dient naast algemene voorwaarden en een eventuele disclaimer ook een privacy policiy op te stellen. Deze privacy policy aangeeft gegevens worden verwerkt, wat doen wij met gegevens die worden opgehaald via onze website en hoe kan iemand hierover bezwaar maken of deze functies uitzetten. Veel brancheverenigingen hebben dit al geregeld, in sommige gevallen kun je dit laten opstellen door een advocaat echter lijkt Google hier goed bij te helpen.

Andere stappen die te zetten zijn bij de ingang van de nieuwe wetgeving zijn te vinden via deze website: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avg 

i'm Storm geeft marketing en reclame vorm. Maak direct een vrijblijvende afspraak.

Een breed scala aan diensten. Klik hier en ontdek ze allemaal.