Opvallen en gezien worden begint bij een huisstijl

Een eigen stijl maakt of breekt een bedrijf. Identiteit is belangrijk. Het zorgt niet alleen voor herkenning maar ook voor eenheid binnen jullie organisatie. Een herkenbare huisstijl spreekt een doelgroep aan.

Zo moet een huisstijl aansluiten op een bedrijf of organisatie maar is een goed verhaal net zo belangrijk. Met een professionele uitstraling maakt jullie organisatie de wensen en de verwachting van een doelgroep waar. Een huisstijl gaat altijd gepaard met diverse reclame uitingen. Want het nieuwe logo moet ook ergens op. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier en enveloppen maar ook zeker aan advertenties, posters en zelfs pennen met logo. Door een herkenbaar logo of een passende huisstijl welke op maat wordt ontwikkeld is een uitstraling weer van deze tijd. De basis om als organisatie een merk neer te kunnen zetten. i'm Storm maakt van jullie een merk. Of het nou gaat om een winkel die moet opvallen in het straatbeeld een boekhoudkantoor die zichtbaar moet zijn voor de klanten of een zorg-instelling die binding wil met haar klanten. Wij geven marketing en reclame vorm.

Een logo op maat, opvallend en mooi briefpapier en die mooie visitekaartjes, i'm Storm regelt het!

i'm Storm verzorgt het ontwerp en ontwikkelt uw huisstijl, altijd op maat. Samen met een van onze partners verzorgen we het drukwerk en maken we jullie huisstijl bekend aan de buitenwereld!
Zet i'm Storm in voor jullie marketing en reclame, zo sluiten huisstijl, website en uitingen straks allemaal op elkaar aan. Herkenning voor de klanten en resultaat voor jullie!

Huisstijlbewaking is belangrijk, daarom verzorgen we ook een uitgebreid huisstijl handboek. Zodat iedereen altijd het idee achter het merk kan inzien en weet hoe logo's, lettertypen en beeld gebruikt mag worden.

Eenheid is opvallen.

Maak een afspraak met i'm Storm en zorg dat jullie (nieuwe) huisstijl er weer tegenaan kan!
Of er een restyle nodig is of juist een merk moet worden ontwikkeld.

          

Maak direct een afspraak via ons afsprakenformulier.