frisse ideeën met doeltreffende uitingen maken jullie zichtbaar

Is jullie organisatie op zoek naar een partij die ondersteund om het gebied van marketing en reclame? Dan gaan we graag om tafel! Jong en toch ervaren, creatief en maar realistisch en professioneel maar toch persoonlijk. Dat zijn de termen die i'm Storm als reclamebureau omschrijven. Wij ondersteunen jullie graag met diverse vormen van reclame in een cross-media campagne. Hierin zetten we een creatief concept op om jullie organisatie, product of app op de markt te zetten. Alle nodige kanalen kunnen we hierbij inzetten en scherp inkopen.

Als organisatie is op een creatieve maar effectieve manier opvallen erg belangrijk. Je wilt immers jouw concurrenten voorbij streven. Jullie doelgroep moet als eerste aan jou bedrijf of product denken, je moet top-of-mind zijn om een klant te binden.

Binnen ons bedrijf is creativiteit de belangrijkste drijfveer, daarom stappen we graag de vergaderzaal in voor een creatieve brainstorm om een passend plan te maken. Hiermee zorgen we dat jullie weer zichtbaar zijn.
Als bureau kijken we naar de doelgroep en onderzoeken we de combinatie van "print" en "digitaal" de combinatie van deze media zorgen ervoor dat jullie op verschillende vlakken opvallen.

Een goede keuze raakt de juiste snaar..

We zoeken de aansluiting tussen jullie organisatie en de doelgroep en vinden hierin de juiste weg om een "simpele" of juist uitgebreide campagne op te zetten. 

Onze kennis zetten we graag voor jullie product of bedrijf in. Dit kan bestaand uit een combinatie van de volgende onderdelen.

Kies uit onder andere:

  • Online herkenbaarheid door een goede en vindbare website of webshop.
  • Een goed concept met doordachte campagnenaam en opvallend beeldmerk en verhaal.
  • Ondersteuning met social media en e-marketing via digitale nieuwsbrieven en sociale media als Instagram, Facebook en Linkedin.
  • Reclame met een maatwerk spotje op (lokale) radio of televisie
  • Combinatie van printmedia als drukwerk, flyers, folders, posters of zelfs billboards, gevelreclame en autobestickering.
  • Goede deals voor Krant- en tijdschriftadvertenties of huis-aan-huis verspreidingen. Val bij uw doelgroep in de bus.
  • Uitwerken van concept en promotie- en mediaplan

 

Bijvoorbeeld:
Je wilt meer waterbedden verkopen. Wij ontwikkelen een campagne; zorgen voor een herkenbare naam, ontwikkelen het beeldmerk en bouwen een webwinkel. Daarnaast verzorgen we de sociale media, advertenties en verzorgen we een goede campagne met posters langs de weg zodat jouw bedrijf en product zichtbaar is. Ook regelen een goede deal met de landelijke radio voor een professionele radiospot.

Een goede campagne kan verschillende reclame-items goed onder de aandacht brengen bij jullie doelgroep. Of het nou gaat om mooie grote posters in bushaltes, reclame op de radio of een herhaaldelijke huis-aan-huisverspreiding in combinatie met krantenadvertenties en een duidelijke marketingstrategie. Mogelijk in combinatie met een gebruiksvriendelijke website en ondersteuning op het gebied van sociale media.

We onderzoeken wat er bij jullie campagne past;
We brainstormen graag mee over de mogelijkheden en ontwikkelen een duidelijk plan.

Maak direct een afspraak via ons afsprakenformulier.