Benieuwd naar ons werk?

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte!

De beller is sneller:
0316 34 37 34


Neem contact op
via het contactformulier

Verspreid uw boodschap met een flyer


Grafisch ontwerp kan een indruk achterlaten die uw doelgroep niet vergeet. Door met een goede uitstraling en een creatief idee naar buiten te treden. De meest originele ideeën werken natuurlijk het beste. Een folder met scheurrand, een visitekaartje met vouw of een mooi gestansde folder met een glanslaag. Zorg dat u een indruk achter laat die opvalt bij uw doelgroep.

Laat bij i'm Storm een flyer of folder ontwerpen op maat, breng uw informatie duidelijk en helder over.

De combinatie met huis-aan-huis verspreiding werkt natuurlijk het beste, val met uw bedrijf op de mat van uw klant en val op met een op maat ontworpen folder of flyer! Wij ontwerpen de grafische uitingen, regelen zonder extra kosten het drukwerk en leveren dit bij u en het verspreidingsbureau af. Zo nemen wij u alles tegen een eerlijk tarief professioneel uit uw handen.

 

Informeer uw klanten met de juiste informatie


Nog altijd speelt drukwerk een grote rol in reclame. Uw klanten willen graag uw informatie tastbaar hebben. Zo kunnen ze bijvoorbeeld bladeren in uw brochure zodat ze de informatie goed in zich kunnen opnemen. In andere gevallen is het noodzakelijk dat een klant een bon, strip of afscheurstrookje inlevert in uw winkel. Zo kunt u meten wat een flyer, folder of huist-aan-huis verspreiding doet. Brochures zijn vooral gericht op het verstrekken van informatie. Zo zijn flyers vooral voor het snelle informeren en de klant aanspreken.

Laat drukwerk opmaken in uw huisstijl. Zo valt uw actie of bedrijf extra op. 

Maak direct een afspraak via ons afsprakenformulier.

i'm Storm geeft marketing en reclame vorm. Maak direct een vrijblijvende afspraak.

Creatieve campagnes maken jouw merk

Maak direct een afspraak

Knallen met die campagne

Als je een campagne inzet wil je dat deze opvalt, herkenbaar is en nieuwe klanten trekt. Als reclamebureau nemen wij alle zorgen uit handen. We bedenken een campagne, maken een campagneplan, verzorgen dat alle nodige kanalen op het juiste moment worden ingezet en maken jouw bedrijf, merk of product zichtbaar.

Hierbij zetten we, afhankelijk van de doelgroep, altijd de juiste kanalen in. Of het nu gaat om social media, diverse advertenties, een reclame op radio of tv of iets lokaler.

Hoe we jouw campagne kunnen verzorgen? Ontdek de opties hieronder!

Een breed scala aan diensten. Klik hier en ontdek ze allemaal.