Benieuwd naar ons werk?

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte!

De beller is sneller:
0316 34 37 34


Neem contact op
via het contactformulier

Bijna iedereen heeft een smartphone of tablet en gebruikt deze steeds meer. Dat is een extra kans voor veel bedrijven. Een app helpt uw bedrijf opvallen, gevonden worden én geeft altijd de nodige informatie wanneer de klant dit wenst.

Lui op de bank, lopend door het winkelcentrum of juist bij vrienden, apps worden overal gebruikt. Spelletjes, informatieve apps en apps voor het versturen en aanvragen van informatie. Via een app valt u op. Dit kan zowel op tablet als smartphone. Zo bent u altijd in contact met uw klant. Zowel via iPhone, Microsoft-devices en Android. Wij helpen je met het ontwikkelen van een herkenbare, gebruiksvriendelijke en mooie app. Een app die aansluit op uw doelgroep en wensen.

Zo kun je altijd jouw klanten of potentiële doelgroep bereiken (denk aan push berichten) en zelfs activeren. Aanbiedingen, acties en nieuws onder de aandacht brengen wordt steeds makkelijker. En ook klantencontact maken en onderhouden bevorder je met een eigen app.

i'm Storm geeft marketing en reclame vorm. Maak direct een vrijblijvende afspraak.

Creatieve campagnes maken jouw merk

Maak direct een afspraak

Geen social media-gedoe meer

Iedereen gebruikt sociale media. Als bedrijf of merk moet je daar dan ook zichtbaar zijn. Bereik je doelgroep op ieder moment door zichtbaar te zijn in hun persoonlijke bubbel via de tijdlijn van bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Linkedin.

Professioneel, altijd up-to-date én persoonlijk.
  

Hoe kunnen wij jullie helpen met sociale media?

Bedrijfsnaam bedenken?

We bedenken passende en herkenbare bedrijfs- en productnamen.

Een breed scala aan diensten. Klik hier en ontdek ze allemaal.